ATM ZAŠTITAGarancija kvaliteta


S obzirom na evidentirani porast napada na bakomate, kako u svim zemljama EU, tako i u samoj regiji, SBO nudi našem tržištu kvalitetno rešenje zaštite bankomata elektrohemijom.

Sistem ima fleksibilno rešenje koje pouzdano, po potrebi, štiti bankomate od rezanja, bušenja, nasilnog vađenja , eksplozija itd. Razvijeno kao end to end process , tj. na način da štiti kasetu bankomata također i u transportu ( CIT ), uz primenu odgovarajućeg kofera za transport ATM kaseta.

Napadom na bankomat, osim same štete na istom, koji je nakon toga najčešče uništen, uz štetu gubitka deponovanog novca, čini se najčešće i šteta u prostoru u kojem je bankomat smešten. Ako uz sve navedeno nastaje i reputacijski rizik za banku, jasno je da je ovakvo rešenje neophodno.

Kako su u Srbiji, nakon obavezne upotrebe sigurnosnih kofera sa elektrohemijskom zaštitom, pljačke u trasnportu novca prestale , realno je očekivati pozitivne rezultate I nakon primene zaštite bankomata.

Kako bi se ubuduće sprečili napadi na bankomate, pozivamo Vas da razmislite o ovom rešenju, SBO će pružiti sve potrebne informacije, i prezentirati navedeno rešenje u našoj kompaniji.© 2019. All Rights Reserved